Restaurace Peras - Jeseníky, Vrbno pod Pradědem

RESTAURACE PERAS - MODERNÍ RESTAURACE V JESENÍKÁCH

Restaurace Peras v srdci Jeseníků nabízí svým hostům tradiční české pokrmy i jídla mezinárodní kuchyně. 
Celé menu je postaveno na kvalitních a pečlivě vybíraných surovinách. Lokální speciality pro vás připravujeme z regionálních surovin.
To vše je doplněno širokou nabídkou nealkoholických a alkoholických nápojů včetně kvalitního českého piva a moravských vín.
 
Restaurace Peras nabízí posezení pro 28 osob, na letní terase pro 20 osob.
 
Zažijte výjimečné gastronomické zážitky v krásné horské atmosféře a rezervujte si své místo včas.

V době 17:30 - 19:00 hodin nepřijímáme rezervace pro neubytované hosty.

Tento čas je vyhrazen pouze pro ubytované hosty s nárokem na polopenzi a jiné.

Otevírací doba
Restaurace je otevřena i pro širokou veřejnost

PO-ČT  11:30 - 21:00, PÁ-SO  11:30 - 22:00, NE  11:30 - 20:00
V naší restauraci nabízíme denní menu i stálý jídelní lístek.

SNÍDANĚ podáváme denně 8:00 - 10:00 hodin.

S ohledem na stávající nařízení a dodržování přísných hygienických pravidel jsou snídaně podávány
částečně formou bufetu a částečně formou à la carte nabídky

POLOPENZE / PLNÁ PENZE
Děti do 12 let (dětská porce): 130 Kč / 260 Kč (v roce 2022: 145 Kč / 290 Kč)
Starší děti a dospělí: 180 Kč / 360 Kč (v roce 2022: 195 Kč / 390 Kč)
 

Polopenze / plná penze se skládá ze 3chodového menu
s možností výběru hlavního chodu.
V případě zvláštních požadavků nás kontaktujte s předstihem.
(Při rezervování pokoje napište informaci o polopenzi / plné penzi do komentáře.)

(31. prosince POLOPENZI neservírujeme. K dispozici je slavnostní večer s rautem.)

Pro více informací nás kontaktujte.

SLEDUJTE JEDNOTLIVÉ UDÁLOSTI NA FACEBOOKU


VÍKENDOVÉ ADVENTNÍ MENU
(na objednávku nejpozději do pátku téhož týdne)

 

SOBOTA & NEDĚLE (11. - 12. 12. 2021)

Restaurace uzavřena


VÍKENDOVÉ ADVENTNÍ MENU
(na objednávku nejpozději do pátku téhož týdne)

 

SOBOTA & NEDĚLE (18. - 19. 12. 2021)

Restovaná husí játra na slanině s cibulkou a koňakem,
opečený máslový toast

(100 g / 165 Kč)

Jelení hřbet, houbové ragu s čerstvým koprem a crème fraîche, pečené brambory Grenaille

(200 g / 465 Kč)

Bramborové šišky přelité máslem, cukrem a mákem

(90 Kč)

(Cena 3chodového menu: 720 Kč / osoba)


Nahlédněte dovnitř







Vyplňte prosím všechny povinné položky.

Omlouváme se, ale formulář se nepodařilo odeslat. Kontaktujte nás prosím na našem emailu. Děkujeme za pochopení.

Formulář byl úspěšně odeslán, děkujeme!